Oj, inlägget ville inte visas.

Inlägg från i tisdags, det hade visst inte publicerats.
.
Sitter i skolan och har inget att göra så jag gör en hiss o diss lista. Har kommitt på att jag hart gjort en del sånna men jag tycker att det är det roligaste att göra.
.
HISSAR

  • Pepparkaksdeg är helt sjukt gott! Jag älskar det. För mig är det väldigt svårt att baka pepparkakor utan att äta av degen, mums :) Men det finns två nackdelar också, det blir inte lika många färdiga kakor och man får ont i magen. Men det blir en hiss för det är så gott!
  • Radio är något som jag inte skulle klara mig utan! Jag lyssnar på radio hela tiden. Man behöver inte hålla på och välja vilken låt man ska lyssna på, och nästan alltid är det bra låtar och annars är det bara att byta kanal. Jag hatar när man är på ställen där det inte finns några bra radiokanaler så jag är jätteglad att jag bor där jag bor.
DISSAR

  • Raka benen är bara jobbigt och tråkigt, usch! Speciellt nu på vintern för nu känns det bara onödigt eftersom man ändå inte går barbent. Men det värsta är att jag känner mig så ofräsch när jag går runt med orakade ben, fråga mig inte varför för jag har ingen aning. Men jag hatar det!
  • Torra läppar är aldrig kul att ha. Det bara svider och sen är det inte så snyggt heller. Jag avskyr att ha det och dränker mina läpar med idomin när jag är hemma med torra läppar. Det är ju inte så snyggt att gå runt med mycket idomin heller så det gör jag bara hemma men när jag inte är hemma så svider det sjukt mycket. Man kan ju använda lypsyl också men det är jobbigt att ha med sig det vart man än går.
Kommer inte på något mer just nu men det här får räcka för den här gången.
Kram C

Angående D's senaste inlägg :)

Inlägget innan handlande ju om korsetter. Det var D som tipsade om det :) Nu är M här och visar lite bilder på hur (iaf vad jag tror) hon menar :)
..
Guud, jag dör! Här är inte en "bh-korsett" men gud va snyggt de är!!!!!! Jag får serriöst gåshud! :D



Den klassiska "jeans och korsett" stilen! ÄLSKAR BYXORNA!


Tänk denna till ett par mörka tajta jeans! GUDOMLIGT!


--
Fast sen kan man ju inte låta bli att gilla dom lite mer sexiga korsetterna.. Själv är man sugen på någon diskret fast ändå snygg korsett. Eller vad säger du D? ;)
//M



En mening som jag gillar starkt

Utsidan fångar mitt intresse men det är insidan som håller mig kvar.

// C

korsett


Korsett, ett plagg som enligt mig är skitsnyggt!
Synd att det lätt kan anses som lite "porrigt". Men det beror ju faktiskt lite på vad man väljer att matcha med.
En snygg korsett till ett par jeans och en kofta är riktigt läckert och blir verkligen inte porrigt.
Bara riktigt snyggt, nej korsett för inskaffas snart!

/D


M svarar

Veckans fråga från Louise lyder
.
har en fråga till eran blogg - Alltså hur många vet vilka ni är? Det värkar as svårt att hålla det hemligt. de kan ju spridas hyffsat fort om någon vet som sprider de! Bara undrade! Glad om jag får svar!
/Älskar eran blogg! <3
.
Veckans svar från M lyder
.
Ja, för er som är nya här på bloggen kan jag ju tala om att vi är 4:a bloggare som anonymt bloggar om vad vi vill.
Jo Louise, vi har pratat med kanske 1-2 personer om bloggen vi tillsammans driver. Men dessa personer litar vi på att dom inte sprider ryktet om vilka som håller i bloggen :) Och ja, det är som du säger att allt kan gå åt skogen, att folk får reda på vilka vi är, men då kommer vi att lägga ner bloggen. Och det beror på att vi då inte längre kan prata om det vi vill utan att tänka på vad andra kommer att tänka om oss privat, om du förstår? :)
Klart du får svar Louise, vi försöker alltid att svara på de frågor vi får ;)
.
Tack för att du gillar våran blogg! Det värmer ♥
//M



Vintern är här!

Hej hej, M här!
.
Förlåt för att jag har varit lite borta från bloggen, men jag har helt enkelt inte haft lust. Varför, inte vet jag men jag Förlåt för jag inte har bara inte bloggat men jag har inte haft lust :)
.
Där jag bor är det ruskigt kallt just nu! Det är kring -7°c. Kyligt som fan, men det är ganska mysigt om ni frågar mig! Lite sådär tungt och tryggt.
Knastret av ihop tryckt snö ger mig härliga rysningar i hela kroppen. Gud vad det är mysigt! :)
.
Det bästa med kyla, alltså snö, är nog skidåkningen..! Mys mys, säger jag bara.. Denhära kylan som piskar på kinderna när man kör störtlopp ned för backen är ändå så härlig.. ^^.. men ändå så är det härligaste nog när man stannar vid ett "världshus" och tar en kopp varm choklad? :)
..
Eller vad säger ni? Vad tycker ni är höjdpunkten med vintern? :)
//m

svar

Ida om FaceBook av M och C:
Tycker eran blogg är skitbra, kan ni inte ha veckans fråga eller liknande någongång? kram

Kul att du tycker vår blogg är bra : ), blir jätteglad av gulliga kommentarer!
Jo det är klart vi kan göra någongång, får se när det blir men det kommer nog dyka upp snart.
kram /D


dagbok



Jag har börjat skriva dagbok själv. Har alltid tyckt att det verkar vara skit tråkigt och bara onödigt.
Men det är det faktiskt inte. Jag vill kunna komma ihåg vad som händer i mitt liv.
Det är faktiskt riktigt skönt att skriva av sig lite ibland också. Kunna skriva av sig om grejer som ingen annan behöver veta.

Jag tycker ni borde börja med det också. Kommer bli jättekul att läsa sen när man blir äldre också.
/D


drömutséende


Så sjukt snygg tjej, om det är någon jag skulle vilja se ut som så är det rihanna!
/D


jul outfits

Nu när julafton närmar sig har man ju en chans att klä upp sig, likdant med nyår.
Hade tänkt att ge er lite tips på nyårsoutfits senare.
Nu kör ja på jul outfits.
Själv tycker jag det är skitkul att få klä upp sig lite extra sådär och då är ju julafton ett bra tillfälle.

första outfiten: Ett par höga svarta jeans med en vit instoppad blus.
På fötterna kör jag på ett par svarta pumps, sen får man inte glömma smycken!
Ringar i silver och ett långt silverhjärta runt halsen, läckert!

andra outfiten: En svart kort klänning med en kavaj över. Till det ett par snygga klackar.
Eftersom att det här är en outfit med bara svart, en ganska tråkig basfärg. Så får man inte glömma att sätta lite färg på outfiten. Nu till jul så tycker jag rött passar riktigt bra, plus att det är riktigt snyggt till svart.
Så till det här passar ett par röda läppar super och ett armband med en röd detalj.

/D 


What´s my name


Absoluta favoritlåten just nu. Rihanna äger, that´s it
/D


C bloggpause

Hej, jag måste tyvärr ta en lite bloggpause över helgen. Så de andra får se till att blogga på extra bra nu.
Hörs på måndag igen! :)
/ C

FaceBook av M och C

De som funnits vid liv ett antal år och hänger med i utvecklingen vet om det underbara sidan FaceBook. Jag skulle tro att mer än 70% av (relativt unga ca: 13-50) folket har en facebook profil. Aktiv eller inte aktiv, många har ett medlemskap hos facebook.
Varför så pass många har facebook vet jag inte. Kanske beror det på det stora utbudet av "aktiviteter" på sidan, eller är det p.g.a. just den stora mängden användare som lockar dig för att hänga med på vad andra sysslar med på dagarna.
Det braiga med facebook är att även dom hänger med genom utvecklingar och annat. Nu har ju t.ex. MSN och Facebook börjat samarbeta mellan chatterna. Man kan alltså chatta från facebook via din MSN.
En drog
För mig är Facbook utan tvekan ett beroende. Eller inte bokstavligt men ni fattar grejen. Man sätter sig vid datorn och det första man gör är att klicka på bokmärket FACEBOOK. Kollar runt lite, kommenterar, "gillar" och tittar bilder. Sen går man vidare med fjutt sidorna som bilddagboken, bloggar och annat.
Det kanske fiffigaste med "fejan" är väll förmodligen det stora utbudet på funktionen "gilla". Först kunde man gilla status, album, bilder, grupper och annat. Nu har man till och med börjat gilla kommentarer och annat smått.
Vad är nästa steg? Att gilla "gilla"? ;)
Ja ni ser ju, man kan facebook gilla inlägget nedan..!
/Facebook fan.. M

Facebook

Hej kära bloggläsare! Måste bara säga att jag inte skulle klara mig utan facebook. Det är där man får reda på vad som händer och man håller kontakten med personer man träffar alldels för sällan. Utan facebook så skulle man inte hålla koll på när alla vänner fyller år och sånt är viktigt för mig. Och nästan alla har det, så det är lätt att bästamma träff och liknande. Jag vill tacka facebooks grundare för en underbara sida!
Kram C

C hissar o dissar

Det va ett tag sen vi hissade o dissade känns det som så nu kör vi lite sånt.
HISSAR
  • Bra bloggar! Jag älskar att läsa bra bloggar som uppdaterar mycket och skriver bra och om roliga saker. Så alla ni som bloggar se till att uppdatera mycket och så för sånt älskar jag :D
  • Jobbiga träningar! Hur skönt är det inte att känna att man verkligen har tagit i och blivit svettig efter en träning? Jag tycker det är helt underbart, man känner sig så stark och duktig. Hiss!
  • Bra dagar! Det är så skönt när man vaknar och känner att det kommer bli en bra dag. När allt bara flyter på som det ska och alla är glada. Älskar det!
DISSAR
  • Snygga människor! Oj, det där lät lite fel. Jag menar självklart inte alla snygga människor. Det jag stör mig på är när personer vet hur snygga de är och därför tror att det är okej att uppföra sig hur som helst. Usch! "Jag vet att jag är skitsnygg och jag kommer att vara dryg bara för jag vet att jag är mycket snyggare än er andra!" Det här gäller både killar och tjejer.
  • Jackor som inte håller värme! Nu är det svinkallt ute och då finns det inget värre än jackor som inte tål kyla. Jag vill ha sommar!
/ C

Misstag

Alla har begått dom. Alla har blivit utsatt för dom. Alla har någon gång känt sig som ett... Vad snackar jag om? Misstag. Misstag är det jag snackar om. Alla har begått misstag, alla har blivit utsatt för ett misstag, alla har någon gång känt sig som ett misstag... Sorgligt, ja kanske det.. men sant.
Misstag är ett utav de saker som man OMÖJLIGT kan undvika. Andas är en annan, men det är klart.. man kan ju sluta andas om man tycker det är trevligt. Men misstag kommer man inte undan.
Frågar man mig är det helt okej. För dedära att man "lär sig av sina misstag" tror jag inte på. Men att man lär sig av konsekvenserna av misstagen är helt och hållet korrekt!
Att leva utan misstag skulle kanske inte vara så kul. Ingen, INGEN är perfekt. Vem vill vara perfekt? Tja, inte är det jag iaf!

Du och jag har bråkat ett tag nu. Skönt att JAG reda ut det, men FAAN för att det slutade med att JAG fick ge mig. Jag fick GE mig för DINA misstag... Fy, det är som att erkänna ett mord man inte begått. Men om man ska se det från den ljusa sidan tror jag att JAG räddade vårt förhållande. Synd bara att inte DU kunde rädda oss!
Allways look on the bright side of live.. *vissel, vissel* haha...! :)
/M

tonåring

Jag kommer ihåg när jag var liten. När jag såg dom "stora barnen" och alt jag tänkte var att jag ville vara en av dom nu på en gång.

Nu är jag där och jag önskar att jag inte hade tänkt sådär. Jag önskar att jag hade förstått hur perfekt allt var då.
Att jag hade njutit av varenda sekund av det jag hade då. Men det gjorde jag inte, jag bara gick omkring och ville bara att tiden skulle gå så att jag kunde bli stor.

Nu är jag stor och allt är inte så perfekt som jag hade väntat mig, inte ens i närheten.
Jag har redan gjort så många saker som jag ångrar att jag gjorde.
Jag har gjort misstag, men jag lär mig av de misstag jag gör nu.

Det konstiga är att vissa av de här misstagen visste jag precis hela tiden att jag skulle göra, någongång i mitt liv skulle jag göra dom. Men av någon anledning gjorde jag dom ändå. Jag förstår aldrig riktigt varför jag gjorde så.
Men jag skulle tro att det var spänningen i det, jag ville göra misstag så att jag kunde lära mig.

När jag var liten ville jag också träffa nya vänner. Nu står jag här och det är precis det jag gjort.
Jag har inte mina gamla vänner kvar längre. Vi har helt enkelt gått olika vägar. Men jag önskar att vi hade hållt kontakten. För jag saknar dom faktiskt.

När jag var liten ville jag veta hur det kändes att skratta sådär. Nu vet jag det. Jag har stunder då inget skulle kunna bli bättre. Då jag är lyckligast i hela världen känns det som. Jag har mycket andra inte har faktiskt.
Dom stunderna är jag nöjd, jag är nöjd precis som det är.

Ja, nu är jag tonåring. Jag har gjort dumma saker, jag har förlorat vänner, jag har varit så otroligt osäker, jag har mått som skit, jag har varit så lycklig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det är såhär det är att vara tonåring helt enkelt livet går upp och ner. Saker är så komplicerade ibland, men sånt är livet.
Varje dag lär jag mig, jag lär mig av felsteg och jag lär mig av de steg jag tar rätt.
Jag inser redan saker som jag gjort fel under min tid som tonåring, men jag har en massa tid kvar och en massa mer misstag jag kommer att göra och det är så det är bara.

Nu är jag inte liten längre, nu är jag ett av dom "stora barnen" och visst det kan vara skit ibland men på något sätt är det underbart ändå.
/D


sarah tjulander


Vi är med i veckans blogg på sarah tjulanders blogg.
En riktigt bra blogg som ni borde klicka in på!
Sarah tjulander 


Snart jul

Gud va fort tiden går! Det är nästan bara en månad kvar till julafton. Det känns som det var sommar för bara ett par dagar sen. Jag älskar verkligen julen! Jag tycker det är så mysigt och jättekul, alla är så glada hela tiden. Men nu börjar det nog bli dags att köpa julklappar snart om man ska hinna göra det och fundera ut vad man själv önskar mig. Ska kanske skriva en liten önskelista? Men det är svårt att komma på saker som man önskar sig tycker jag. Jag får ta och lägga upp en julklappsplan helt enkelt!
/ C

my dreams


Just nu sitter jag och drömmer om att resa till new york och los angeles.
Men skulle inte tro att det skulle hända på ett tag. Men jag säger bara att någon gång i mitt liv ska jag!
Hur underbart skulle det inte vara?
Nej, dit ska jag i alla fall någon gång i mitt liv.
/D


Trött och kall

Åh va glad jag blev när jag läste att "D" hade skrivit tips om vad man kan göra när man känner som jag gör. Jag har gått hela veckan och bara frusit och varit hur trött och deppig som helst, ska nog göra något av det som "D" tipsade om. Idag kändes det nästan som jag skulle svimma för jag va så trött, lite konstigt eftersom jag har varit duktig och somnat tidigt nu. Inte så roligt inlägg men något måste man ju skriva :)
Kram C

tips för att pigga upp vinterdepression

Nu när det är kallt och äckligt ute blir man lätt deppig och allt blir direkt lätt tråkigt.
Själv blir jag alltid på dåligt humör när det blir vinter och kallt.
Vet många andra som är likadana, så tänkte ge er lite upppiggningstips : )

Baka, Med en kompis eller ensam spelar ingen roll. Sätt på en julskiva (för stämingen) och baka lussebullar,pepparkakor eller vad vet jag? Jättemysigt i alla fall. Då blir det lite julkänsla och julen piggar ju upp?



Gör en makeover i ditt rum, Sätt på lite bra musik och börja med att städa ditt rum. Sen gör du om lite, kanske mublera om eller något sånt? Sen kan du lägga till detlajerna. Som filtar, kuddar och doftljus t.ex. då blir det mycket mysigare i ditt rum och det får en på bättre humör.



Middag med kompisar, Bjud hem några kompisar och pilla ihop en god middag tillsammas och kolla på någon bra film eller liknande. Som vi sagt tidigare i vår blogg så skulle man ju aldrig klara sig utan kompisar och klart att dom piggar upp : )

/D


höga jeansshorts


Höga,slitna jeansshorts så jäklans läckert!
Som ni ser på bilden längst till höger så matchar hon dom snygga shortsen med en spetstopp,Riktigt snyggt!
Om jag skulle välja en outfit som innehåller ett par höga jeansshort skulle det vara.

ett par vita tygskor/convers, ett par slitna höga jeansshorts, vitt spetslinne, en söt axelväska,röda naglar,ett par snygga solbrillor och en massa armband!

hehe som ni kanske märker skriker det sommar om min outfit. Men det är sommar jag vill ha ; )

/D


harry potter premiär



Igår var det ju premiär på den sjunde harry potter filmen.
Själv har jag alltid varit en liten harry potter fjant, har älskat filmerna sen jag var liten faktiskt.
Så premiären på harry potter och dödrelikerna får en fet hiss!
/D


bert


Kolla 6:26 till 6:39
så jävla söt!
haha
/D


C om självkänsla

Vad är självkänlsa? Är det samma sak som självförtroende? Det är faktiskt inte samma sak men det är lätt att man blandar ihop dem. Självfötroende är när man vet att man är bra på speciella saker och är bra vid stunden på det man håller på med. Självkänsla är när man vet att man är en bra person och vet bra egenskaper hos sig själv. För mig så är självkänsla viktigare. Jag tycker det är viktigt att man vet att man är en fantastisk person för då mår man mycket bättre. Självklart är det viktigt med självförtroende också, men man får vara försiktig med sitt självförtroende så man inte uppfattas som skrytig eller liknande.
Att ha bra självkänsla tror jag är något av det absolut viktigaste för att lyckas, men också för att misslyckas... För om man har bra självkänsla så klarar man att falla och sedan ta sig upp igen. Vägen upp blir inte lika lång och besvärlig då, självkänslan hjälper en tillbaka upp igen, mycket fortare. Man kan jämföra det med vägen upp i en hög byggnad. Om man har dålig självkänsla så är det som att gå upp för de lååååånga trapporna, man kan även stöta på folk på vägen som knuffar ner en ett par steg, kanske till och med våningar. Men om man har bra självkänsla så är det som att ta hissen upp direkt. Självklart kan man ha otur och få dela hiss med en surkärring men det kan man oftast bara strunta i.
För att få bättre självkänsla så har jag lite tips hur man kan stärka den:
  • Hjälp varandra! Ge varandra komplimanger och ta emot dem. Om man får komplimanger så inser man hur bra man faktiskt är. För det är faktiskt så att alla har en fantastisk insida så det gäller att hjälpa varandra att inse hur fantastiska vi faktiskt är.
  • Våga ge dig själv komplimanger! Det är något som är mycket svårare än va det låter. Det är inte så lätt att stå framför spegeln och säga snälla saker till sig själv, men det är absolut värt ett försök. Man mår mycket bättre efter men man känner sig jättefånig.
Det va nog allt för mig!
Kram C

från toppen till botten...

Känns så jävla fel att säga "du är mitt allt"... Men det är så jag känner. Det går inte en dag då jag inte tänker på dig... det är hemskt! Jag älskar dig, ibland på alla sätt... Men min "riktiga" kärlek för dig kommer och går. Som i vågor på ett öppet hav... Jag kan se mig själv som stilla havet, då det är du som skapar vågor från ingenstans, från blixt stilla till en stor storm. Ibland är det som du lyfter upp mig, kramar mig och sätter mig "on top of the world", då älskar jag dig på alla sätt. Och visst kan man falla, det gör alla, och ibland fångar du mig, då älskar jag dig på alla sätt. Men du kan också bara kolla på när jag faller hejdlöst, bara kolla på mig som om du inte kunde göra ett piss, du ANTAR att jag är hjälplös när det kanske bara du som kan lyfta upp mig igen. Man ser i dina ögon som att typ "jag ÖNSKADE att jag kunde hjälpa dig", men jag kan inte, inte just nu..? Då älskar jag dig som jag älskar många...Och  vet du vad som hejdar mitt fall? Nej, inte jag häller.. ibland på en stenhård sten som skär in i hjärtat och andra gånger hejdas mitt fall av en röst som säger "ge upp, glöm honom"? tänk dig själv två vägar, en väg som leder dig in i döden och en annan väg som leder dig till en psykopatisk mördare. Man vet hur det ska sluta, men man kan inte göra något.
Och sen från ingen stans kommer dendära sträckande handen som återigen lyfter dig till toppen igen. Tro det eller ej, då hatar jag dig som mest. Jag hatar dig för att jag snart kommer att antingen få en lätt putt i ryggen som får dig att börja glida från kanten som gör att du faller hejdlöst igen, eller så ger jag upp eftersom att jag redan vet hur det slutar... och då kommer dom glittrande ögonen som stirrar, som en hundvalp.
och det är då havet står still, igen. och ibland när jag är mitt i fallet skapar någon annan en spänning i luften, någon som visar med sina ögon att "jag tar emot dig", "inte för någon anledning utan mer för att ingen ska behöva falla fritt". Rösten drar mig upp på fötterna igen och uppmanar mig att börja klättra upp för denära jävla toppen. Klart jag klättrar, men inte uppåt. undermedvetet nedåt. Jag kräver inte att du ska dra mig upp för toppen för att släppa mig. men jag kräver att om du åtminstone drar upp mig för toppen, att du fångar mig när jag faller och sätter mig någonstans där jag slipper bli så jävla besviken hela tiden, där du klarar av att ta hand om mig. så att jag slipper falla! jag vill inte upp, eller jo, i stunden vill jag det. men inte om jag måste ta smällen, att falla...
det gör ont...
Det är dessa gånger jag fångar mig själv om jag ska chansa på "toppen" eller om jag ska skita i det och hitta den som sa "ingen ska behöva falla". när jag är som mest förvirrad kommer handen igen som vill dra mig till toppen. och som en vågrörelse, kommer en våg.. kommer en till... tillslut är det storm..
och nu sitter jag där, på toppen... väntar på att falla. men denna gång har jag hjälm, benskydd, handskydd och säkerhets lina. jag faller inte, inte en gång till. jag klättrar ner. SJÄLV...
och belive it or not, det känns skönt.
men snart sitter jag på toppen igen, utan hjälm etc... och ja, där kommer jag att ramla ifrån...

//M

Loca

Älskar låten! Älskar Shakira! Den påminner om "waka waka" men jag har börjat tröttna på den så det är lite kul med en som fortfarande påminner om den. Jag har härliga minnen med "waka waka" och nu det känns som "loca" är del 2 av mina minnen.
Kram C

14 år och gravid

För några dagar sedan kikade jag in på den här tjejens blogg.
Visste inte vad bloggen handlade om men såg den någonstans, fastnade direkt för hennes blogg.
Det är jätteintressant att läsa om hennes liv.
Hon är verkligen en jättestark person!
Det hon går igenom skulle aldrig jag klara av,att föda ett barn som 14 åring.
Men det gör den här tjejen!
Jag har aldrig hört om någon person som är så modig som den här tjejen.
Visst att föda barn i hennes ålder är inte rätt. Hon har hela livet framför sig.
Men hon har valt att leva sitt liv med en till familjemedlem istället. Vilket jag tycker är riktigt modigt!
Kolla in hennes blogg http://micahs.se/
/ D


M hissar

Tjaabba!!

Tänkte att det är mycket negativa saker på bloggen just nu så jag hade tänkt att liva upp stämningen lite med lite härliga hissar :)
..
Hiss  - Varma duschar! Herregud vad man måste hissa varma duschar! Och långa..!
..
Hiss  - Inlämningar. Jag vet att det låter sjukt men om man tänker efter så är det lixom som en lättnad när stora projekt är KLARA och INLÄMNADE! Lättnad kommer lixom mot en själv och typ bra "välkomnar"! haha, poesi AB? :D
..
One more thing! Jag håller det jag lovar! Utforska våra nya "gilla-fackebook" knappar :D

//M

'M' svarar :)


KOMMENTARER
Postat av:

Kan man inte fixa så att man kan gilla eran blogg på facebook?? Det skulle vara asbra! (Kanske är för att jag altid tänker "Gud va bra sagt! Kan man gilla? nej, och jag orkar inte kommentera...") kan man det? isåfall, Fixxxx!!


Hejsan! M här :)

Jag vill bara upplysa våra läsare att vi håller på med att just fixa "gilla/ogilla" knappar :)
..
En sak till, det är HELT okej att vara anonym på våran blogg. Eftersom att vi är anonyma så skulle det vara konstigt om vi bad er att skriva namn på era kommentarer :)

//M

C om livet

Att livet är som en berg- och dalbana stämmer verkligen. Det går upp och ner hela tiden. Ibland kommer det hastiga svängar som man inte är berädd på. Ibland går det väldigt fort och ibland står det nästan helt still. Så är det bara så man får försöka att acceptera det. Visst är det jobbigt, men när livet är i botten så får man tänka på att det kommer snart till toppen igen. Man får ta hjälp av de man älskar mest, det är mitt bästa tips.
Lite andra tips:
Lyssna inte på deppig musik, spela musik som då blir glad av istället.
Tänk inte på det dåliga, se det possetiva i allt istället.
Hitta på roliga saker istället för att sitta hemma och må dåligt.
Hitta lösningar till problemen istället för att grubbla över dem.
Kram C

Tips och råd av 'M'

Hej bloggen, M här!

Jag vill bara snacka om något jag tycker är OTROLIGT viktigt. Och vad kan det vara? Jo, att ha rädsla. Att vara rädd. Och ja, jag vet att det kanske låter konstigt, men lyssna på mig så kanske ni förstår mig...
  • Vara rädd om kompisar- många har en sort av måtto här i livet som typ "jag behöver inte vara omtyckt av alla". Och ja, jag förstår måttot och hur de tänker men tro mig när jag säger att detta inte är ett bra måtto att följa. (Och ja, jag följde detta måtto förut, så jag VET). Det måttot står för är typ "det gör inget om inte ALLA är kompis med mig", och nej det kanske det inte är, men vad gör det om man lyckas vara sams med alla, eller ja, de flesta..?  För att vara utan vänner är något INGEN vill uppleva. Det jag försöker komma fram till är att alltid vara försiktig med de vänner man faktiskt har. För det kunde lika gärna vara tvärt om, att man inte hade de som vänner. Tipset är att ta en stund för dig själv och försöka påminna sig själv hur det kunde vara utan dessa kompisar. Det kanske låter konstigt men man ska alltid vara försiktig med det man har, för man skulle kunna vara utan. Är det värt det att vara lite föööör ärlig i alla lägen? Att alltid säga hur och vad man tycker hela tiden? Det kan iaf jag svara på, kan du?..
Jag försökte att inte låta helt för seriös, men jag menar faktiskt det jag skrev!
Se till att veta om beteendet är värt att leva efter eller inte till nästa gång du besöker bloggen!
  • Kontakta oss!- Hallå, jag menar det måste väll vara något dåligt med våran blogg? Och om det inte är så (vilket vore superbra) är det bara att ni säger det i en check liten kommentar eller mejlar oss på [email protected]
Pussar och kramar
//M

S Hissar/Dissar

Hej kära bloggläsare! Jag har under den korta tiden som vi 4 har haft en bloog inte varit särskilt aktiv(vet inte varför)
Jag vill hissa något väldigt viktigt... Kompisar för vad vore livet utan  kompisar!?







Sen vill jag dissa snö och allt annat skit som faller ner från himlen, jag blir bara så deppig när det är slaskigt och blött ute..

Puss och Kram.. S

C dissar!

Det finns en sak som jag verkligen stör mig på, ett litet fjuttigt ord på tre bokstäver som kan förstöra allt. Ordet är "vad". Ett vanligt ord som vi använder hela tiden. Självklar stör jag mig inte om någon frågar t.ex. "Vad blir det för mat?" eller "Vad ska vi göra?". Men att komma fram till någon för att säga hej eller vad som helst och få världens bitchblick tillbaka är inte speciellt kul, och det är då det här hemska ordet kommer. Bara som en spydig liten kommentar. Det är samma sak som om någon skulle säga något som "Va fan gör du här?". Så sjukt dålig stil att gå runt och säga så mot oskyldiga människor som bara vill vara trevliga eller kanske bara råkar gå förbi. Säkrpning till alla ni som vet med er att ni gör så. Det är inte kul att känna sig som en idiot bar för att man ville säga hej, för om någon säger det så framstår den andra som världens mest korkade människa.
En fet diss på "vad"!
Kram C

M hissar/dissar

Tjobre folket, vad händer yao?!

Vill bara säga att min åsikt att ändrats dramatiskt. Jag pratar såklart om Gina-byxorna, dom sk. "blöjbyxorna" :P
Vad säger ni? Hiss slash diss?


Tro det eller ej.. Jag TOTALT dissade byxorna först, men nu så hissar jag dom! Sjukt snygga ju :)
Ska fan köpa dom! :)

//M

rädd att förlora sin bästavän

- Rädd att förlora din bästavän?
Det är jobbigt när din bästavän hittar en ny nära vän.
Visst det är klart att man båda har andra vänner, men en ny nära vän är en annan sak.
Man kan nog inte säga att man blir avundsjuk direkt för det är nog inte vad det handlar om.
Det är att man älskar sin bästavän så mycket så att man inte vill förlora den bara.
Man vill bara inte att någon annan ska ta ens plats.
Speciellt när ens bästavän har kommit en så nära så att det blir ens andra halva.

Men man kan ändå inte förbjuda sin bästavän att skaffa nya vänner.
För antagligen så tycker inte ens bästavän att någon kan ta ens plats.
Man är bara så jävla rädd att förlora sin bästavän så att man inbillar sig en massa.

Om man verkligen älskar sin bästavän och vill det bästa för den. Låt den skaffa nya vänner, låt den leva sitt liv helt enkelt. Skaffa fler vänner själv, men ställ ändå alltid upp för din bästavän.

/D


Korta frisyrer

Snacka om snyggt! Funderar att klippa mitt långa hår (har typ 2 dm under axlarna nu) till kort :)
Åhhhh, snacka om att detta kommer upp på "ge mig en peruk" listan :D
Haha, okej kanske inte men jag menar, hur snyggt är det inte? Lite sådära busigt.. ^^
Tipsar om en sida där man hittar maaassviis av olika frisyrer :) För både män och kvinnor, och emo's... Haha nej men det finns lixom en kategori för emo's (no offense!!!! :O).
Lite att anteckna bara: tycker faktiskt att det är ganska snyggt med emo-frilla :P
Sidan hittar ni genom att klicka dääär-----> ♥SNYGG FRILLOR♥
Vilken av frisyrerna ovan är din favorit? ;)
-
/M :)

Plugg, plugg och ännu mer plugg

Seriöst, nu behövs det ett till lov. Jag är skoltrött redan efter första dagen, inte okej. Inte ens en dag hinner gå innan man behöver sitta uppe hela nätterna och plugga 748 sidor som ska räknas, minst lika många som ska skrivas och ännu fler som ska läsas. Helt sjukt! Inte nog med det, man ska gå upp tidigt varje morgon för att stressa livet ur sig för att hinna i tid till skolan.
Nu ska jag sluta gnälla och fokusera på det positiva istället. Klassen. Ni är helt underbara allihopa, världens gulligaste klass. Alla hur snälla och söta som helst och respekterar andra för deras tankar och åsikter. Alla i vår klass är lite speciella på sina egna sätt och det är bara bra. Men jag älskar er alla sjukt mycket. Ingen klass kan vara helt perfekt och det är inte vår klass heller. Några har ett lite dåligt beteende ibland och det är ju lite trist.
Men ni är världens bästa!
.
Kram C

Höstlov!

Nu har vi precis som alla andra haft höstlov, väldigt skönt! Men precis som alla andra lov så tog det här också slut vilket betyder att klockan ringer tidigt imorrn. Jag ville egentligen bara be om ursäkt för extremt dåligt bloggande över lovet. Har nog ingen bra anledning så jag får säga som det är. Jag har haft rätt fullt upp hela tiden och har inte riktigt haft tid för bloggen, skäms på mej (och de andra)! Men nu börjar det blir dags att packa skolväskan och snart blir det sängen för min del. Godnatt :)
Kram C

D om vinterjackor


Det här är några av de jackor man får se under vintern tror jag.
Tänkte tycka till lite om dom här fyra.

1. Fjällräven: Jackan som är fjortisstämplad sedan fjortistiden. Synd faktiskt eftersom den är rätt snygg. Men i den här jackan slipper man frysa i vinter!

2. Tunn fjällräven: Riktigt snygg jacka som sticker ut lite från alla andra modeller. Tråkigt att jakan är lite tunn för vintern och kylan bara.

3. Moncler: Snygg jacka men får inte vara för glansig för då förstörs den snygga jackan.
Själv tycker jag det är snyggare med en mattare färg på jackan.

4. Pälsjackan: Funkar knappt om man bor inne i stan eller så, men verkligen inte om man bor ute på landet!
Tror jag får dissa den här jackan faktiskt.

puss & kram
/D


RSS 2.0