M pratar av sig

Jag saknar dig! Saknar dig, saknar oss! Vill att du ska vara DU och ingen annan som alla tycker om. Jag är trött på att det nästan aldrig är så. Att man försöker vara så som sina kompisar istället för sig själv.. Jag vet massvis av dina "övergivna" vänner som är så jävla mycket bättre än dina nuvarande vänner! Jag vet att JAG är en utav dom. Som faktiskt älskar dig, aah "trots" allt . Jag är så jävla trött på dehära jag har miljoner vänner...? Vem fan bryr sig. Jo, dom som kunde ha varit en utav dom miljonerna men som bara fick en chans. En chans, som ett jävla spel. Livet är en gåta, "livet är en gåta" är bara ett uttryck. Livet ÄR, bara är. Det kan vara värdelös. Det kan vara underbart. Det kan vara åt helvete. Men det ÄR. Inget spel, ingen gåta. Livet ÄR.
Jag menar självklart inte att du ska be dina vänner att DRA ÅT HELVETE. Jag bryr mig inte egentligen. Men jag vill bara att jag ska kunna vara med dig och vara MIG. Inte en utav DIG eller en utav DOM. Jag vill att jag ska kunna vara MIG med DIG. Och att vi kan vara VI, OSS med varandra.
JAG ÄLSKAR DIG. OCH JAG VET SÅ JÄVLA MÅNGA SOM OCKSÅ GÖR DET. SOM DU ALDRIG SER... ÄR NOG INTE SUR PÅ DIG PÅ NÅGOT SÄTT. BARA TRÖTT FÖR ATT JAG KAN INTE VARA MIG MED DIG, UNDERBARA PERSON. VAR DIG, OCH INTE SOM SOM DU VILL VARA. ELLER SOM ANDRA VILL ATT DU SKA VARA. OM DU SKA VARA EN UTAV SOM SÅ HAR DU DINA MILJONER VÄNNER, SOM DU FÖRMODLIGEN ÄLSKAR. ELLER SÅ ÄR DU DIG OCH FÅR BÅDA DELARNA. BÅDE DINA MILJONER VÄNNER OCH OSS...... underbara person, vad har du gjort?
/M

D diggar Willow Smith

 

Willow Smith - Whip my hair

Jag verkligen rådiggar Willow Smith. Hon är bara nio år och är skitcool.
Kolla hennes hår liksom?!
Nej, hon är bara riktigt jäkligt ball!
puss & kram/ D




M ger tips och råd!

Godmorgon bloggen!
Idag har jag begått en misstag, inget allvarligt dock. Men ett misstag som man liksom alltid lyckas göra.

  • Använd inte din bästa låt på mobilen som alarm. Och varför inte tänker kanske ni. Jo, visst är det mysigt att vakna till den bästa låten man vet? Men, har man en bra låt vill man ju lyssna på den! Eller hur? Jo, och så gjorde jag idag. Jag använde min bästa låt på mobilen till alarm (på morgonen alltså, du fattar?). Tror ni att jag kom upp ur sängen? Nej, det gjorde jag inte! Klart jag inte ville lämna det mysigaste duntäcket vi har OCH min bästa låt?! Och vad resulterade detta? Jo, att jag gick upp en timma försent. Men jag hinner dock till skolan!
  • Planera vad du ska ha för kläder dagen innan. Om du är som jag är dagens första utmaning att välja kläder. Jag kan stå i säkert 40 minuter och bara kommit fram till vad jag ska ha för underkläder :D Välj dagen innan för att spara tid på morgonen.
  • Städa ditt rum lite hela tiden. Nej usch, nu kommer vi till ett ämne jag verkligen inte tycker om. Att städa, är nog bland det jobbigaste jag vet. Men jag har en bra sak man kan göra för att det ska bli bättre och roligare. Städa lite hela tiden. Plocka bort onödiga saker lite ibland istället för en MEGA städning lite då och då. Och en sak till. Ha något gott att äta på då städar rummet.
Jaha, det var TIPSEN OCH RÅDEN för mig idag! Ha det Underbart!

// M

C ger tips och råd!

Hej bloggen!
Jag är inte världens bästa bloggare men jag lovar att göra mitt bästa här. Jag tänkte börja med att ge er lite tips och råd.
  • Om någon gör en sjukt irriterande grej om och om flera gånger så säg till när det händer. Det blir lite fel om du kommer helt plötsligt och säger det efter det har hänt, passa på när det sker för då minns ni båda vad som har hänt och kan då prata om det på ett bra sätt. Annars finns det en stor risk att den du säger till börjar skylla ifrån sig.
  • Om du bråkar med någon så är mitt tips att inte ta upp gamla saker som ni båda har lagt bakom er. Det är bättre att diskutera aktuella saker. Men om personen har svikit dig flera gånger så menar jag absolut inte att du ska skita i det, men prata inte med den personen. Ni kan säkert bli vänner igen men inte lika nära vänner som tidigare.
  • Hjälp varandra! Det är mitt sista råd för idag. Även om du kanske inte känner personen så väl så blir han/hon säkert jätteglad för lite hjälp. Bara en liten grej kan betyda jättemycket för någon.
Ha det så bra! Kram C

M hissar, M dissar

Höga betyg hissas! Vem gillar inte VG och MVG. Värt allt slit helt klart!
Sluta tidigt i skolan hissas! Varför skulle man inte hissa det?!
Husdjur hissas! Någon som riktigt aldrig sviker. Finns där bara för att vara.
Nintendo DS hissas! Haha, jag vet. Hur töntigt är inte det egentligen men hallå!? Hur kul är inte NINTENDO?! :D
...
Låga betyg disssas! Även om G är ett godkänt betyg så vill man ju alltid ha högre! IG RÅ DISSAS!
Slut på kontot dissas! Det där att pengar inte gör en människa gladare är en MYT! Vem blir inte glad av pengar? Men jag fattar principen med uttrycket... fast nää. Klart man vill ha massor av pengar :P 
Stora projekt i skolan dissas! Usch med stora uppsatser om saker man inte bryr sig ett skit om! Varför inte bara några småprojekt som tar typ en vecka?
Kyla dissas! vad är meningen med snö och kallt? Okej, skidor är kul men knappt att det överväger dom negativa sakerna man kan hitta med snö och framförallt KYLA!
...
// M

Välkommen till vår blogg!

Vi är fyra personer som anonymt kommer att driva den här bloggen tillsammans.
I vår blogg kommer du att få läsa om tips & råd, hiss & diss, konflikter, mode, skitsnack och mycket annat.
Anledningen till att vi har en anonym blogg är för att vi vill kunna skriva av oss om våra problem och känslor utan att någon ska ta illa upp eller känna sig utpekad.
Vi kommer inte att nämna varken våra namn eller några namn på de vi skriver om i vår blogg. Däremot kommer vi att kalla oss själva för olika bokstäver (Vi kommer att använda bokstäverna M, S, D & C) 
Det vi vill få ut med den här bloggen är att hjälpa med koflikter, känslor och självklart annat om det önskas. 
Så mejla frågor och annat du vill att vi ska skriva om till vår bloggmejl.
[email protected]

/M, S, D, C





RSS 2.0